Preskoči na vsebino

Wellness

Wellness center Montis na Golteh vas pričakuje na 1400 metrih nadmorske višine, kjer se duša zlije z naravo.

Po osvežilnem planinskem pohodu ali prijetno utrujeni po zimski smuki - za vas imamo prostoren in sodobno opremljen sprostitveni center.

Prenesi cenik

Savne

Toplo vabljeni v našo oazo sprostitve in počitka, kjer se svet ustavi in čas zameji na trenutke čistega užitka. Naša ponudba savn je kot pisan spekter nežnih dotikov za vaše telo, dušo in um. Zapeljite svoja čutila v čarobni svet infrardečih savn, kjer nežna toplota nežno objame vsak del vašega bitja, sprošča napetosti in vrača življenjsko energijo. Finska savna vas bo objela v svojem toplem naročju, kjer se sprostite v tradicionalnem okolju suhe toplote, ki obuja duha in vrača vitalnost. Zeliščna savna pa bo vaše čute razvajala s harmonijo naravnih dišav, ki blagodejno vplivajo na vaše počutje in celostno zdravje. Pridružite se nam v popotovanju po naših razkošnih savnah, kjer se čas ustavi, skrbi izpuhtijo in se rodi popoln notranji mir.

Vodna doživetja

Naše razkošje se ne ustavi le pri savnah. Očarani boste nad veliko masažno kadjo in zunanji bazenom, ki vam ponujata nepozabno doživetje celostne sprostitve. Masažna kad, obdana z naravno lepoto okolice, je kot narejena za pomirjujoče trenutke, kjer se v vodi znebite napetosti in uživate v edinstveni atmosferi. Zunanji bazen pa je pravi raj za ljubitelje svežega zraka in naravnih lepot. S panoramskim razgledom na okoliške planine in gorske livade vam ponuja izjemen vpogled v neokrnjeno planinsko idilo. Po športnih aktivnostih ali zgolj kot prostor za preprost odklop iz vsakdanjika, boste v tem okolju doživeli popolno harmonijo telesa in duha. Bazen vam omogoča, da uživate v sprostitvi ob vznožju mogočnih gora, hkrati pa doživite edinstven občutek svobode in povezanosti z naravo. Neokrnjeni pogledi na planine vam bodo dali občutek, da ste se znašli v pravem koščku raja, kjer se lahko popolnoma prepustite blaženosti trenutka. Tako masažna kad kot tudi zunanji bazen sta zasnovana s ciljem zagotoviti popolno izkušnjo sprostitve in uživanja v naravi. Če si želite pobegniti od vsakodnevnega vrveža ter se prepustiti miru in tišini neokrnjene planinske pokrajine, sta ta dva čarobna kraja pravšnja za vas. Vabljeni, da doživite trenutke popolnega razvajanja v objemu naravne lepote našega okolja.

Ledeni užitki

Ledeni izvir in hladna kopel za tradicionalno kneippanje prijetno poživita prekrvavitev in razpoloženje. Med uporabo sprostitvenih tretmajev priporočamo obisk prostornih počivališč, z udobnimi ležalniki, in pestro izbiro osvežilnih zeliščnih napitkov, sokov in svežega sadja

Masaže

Čutna masaža s tekočimi masažnimi gibi vas popelje v svet valovanja. Izmenjujoči se intenzivni in nežni gibi bodo poskrbeli, da se osvobodite fizičnih napetosti in pritiska negativnega stresa. Z masažo hrbta sprostite fizične napetosti v vratu in hrbtu, z refleksno masažo stopal pa spodbudite vzpostavljanje notranjega ravnovesja in harmonije. Popoln odklop za vsakogar.

Gorska pravljica

Zaprite oči in se prepustite čarobnosti narave ter dotiku razkošne nežnosti. Vstopite v svet popolnega ugodja sredi gorske pravljice. Naša masaža je nežnost v svoji najčistejši obliki, ki nežno objame hrbet, roke in noge, kot nežen objem narave. V objemu gora se boste sprostili in poglobili svoje doživetje z občutkom miru in blaženosti.

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

Zdravilna moč kamnov bo blagodejno vplivala na vaš organizem. Pozdravni ritual s kopeljo stopal in masažo glave vas razbremeni hitrega tempa življenja in vas lahkotno popelje v doživetje masaže z vročimi kamni. Le-ta prebuja živčne končiče v koži, spodbuja njeno prekrvavitev in posledično sprošča napetosti v mišicah.

Hišna masaža Golte

Zapustite vsakodnevni vrvež in se potopite v popolno razvajanje telesa in duha s čudovito Hišno masažo Golte. Dovolite, da vas zavijejo v val razkošja z nežnim dotikom izkušenih rok ter dragocenim vonjem zeliščnega olja, ki se prepleta z vašo kožo. Masaža hrbta in nog je skrbno oblikovana, da vas popelje v stanje popolnega ugodja, odpravi napetost iz vaših mišic in sprosti vsako vez vašega telesa.

Celostna sprostitev

Wellness center Montis na Golteh vam nudi bogato izkušnjo celostne sprostitve vseh vaših čutov. V miru in tišini visokogorja zopet najdite mir in se polni nove energije in elana vrnite v dolino prerojeni in sijoči.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako rezerviram termin za savno ali masažo?

Svetujemo vam, da izbrane tretmaje rezervirate dovolj zgodaj (npr. ob rezervaciji hotelske sobe), da vam lahko zagotovimo termine po vaših željah. Na voljo smo vam od ponedeljka do nedelje med 10:00 in 21:00. Z veseljem vam bomo svetovali in rezervirali vaše termine po telefonu +386 3 839 11 01 ali preko E-maila: booking@hotelmontis.si.
Kako se pripravimo na vstop v svet savn in aromatične sprostitve?

Na vaš rezerviran termin pridite 10 – 15 minut prej, da se lahko v miru sprostite in pripravite na masažo, savno ali uporabo masažne kadi. Hotelskim gostom priporočamo, da v naše prostore v pritličju pridejo že v kopalnih plaščih in natikačih. Zunanji gostje lahko kopalne plašče in garderobno omarico prejmejo pri Wellness recepciji. Za masažo ali tretma se boste po pogovoru z vašim terapevtom/ko ustrezno pripravili, nemoteno se boste lahko sami preoblekli in nadeli zaščitno perilo. Med masažo so odkriti le tisti deli telesa, ki so obravnavani, ostalo telo pokrivajo mehke tople brisače.
Kakšna so pravila pri uporabi Wellnessa?

V prostorih savn in bazenov vas prosimo za upoštevanje drugih gostov. Za ohranjanje mirnega in sproščenega vzdušja prosimo, da izključite telefone, tablične računalnike in se pogovarjate na nizki jakosti. Vstop v savne in bazene za otroke do 16. leta starosti ni dovoljen. Prosimo za razumevanje, saj so ti prostori namenjeni počitku, miru in sprostitvi.

Želite vedeti več?

TELEFON

+386 3 839 1100

PIŠITE NAM

info@hotelmontis.si